Om tillskottsguiden

Introduktion och bakgrund

Hej och välkommen till Tillskottsguiden!

Vi startade denna hemsidan i januari 2021 och vårt mål är enkelt men också ambitiöst. Ändra människors uppfattning av tillskott och bli den största hemsidan inom tillskott i Sverige. Kommer vi nå dit? Kanske. Kommer vi göra allt vi kan? Absolut.

Vårt mål

Vårt mål är du ska slippa fundera om ett tillskott är bra, dåligt och allt däremellan. Det är hit du kommer för guiden till just ditt tillskott. Alltför ofta ser vi unga tonåringar begå stora misstag och leder till hinder för att nå sina mål, istället för fördelar. Inte minst äldre, som också får till sig fel information och misslyckas med sina mål. Tillskottsvärlden är relativ ny men extremt stor, därför är det så lätt att ta fel väg att gå. Vi vill se till att rätt information når rätt individ.

Bakgrund

Som hemsidans grundare, Emil, vill jag dela med mig lite av varför just jag skapade denna.

Som en överviktig ung pojke med en tidigt diagnositerad leversjukdom, har hälsa varit en väldigt abstrakt och komplicerad idé för mig. Hur kan hälsa spela så stor roll? Allt jag ville var att ha kul för stunden och brydde mig inte ett dugg om hälsa.

Tiden gick och framtiden för mig blev mindre ljusare. Jag insåg att jag var tvungen att göra en förändring, snabbt. Att ändra livsstil i den åldern var utan tvekan det svåraste jag någonsin gjort, men också det som givit mig mest. Jag var tvungen att omringa mig med likasinnade kompisar och efter ett tag var jag på helt rätt spår. Mina levervärden vände och min hälsa likaså. Jag och mina kompisar tog gymmet på största allvar och det tog inte lång tid innan kosttillskott dök upp för oss. Allt jag tänkte på var utsidan, stora muskler = bra hälsa. Jag insåg snabbt att det var inte riktigt så enkelt. Jag fick därför anpassa mig ännu mer till en hälsosammare livsstil, med rätt mat och rätt kosttillskott för mig.

Hälsa för mig är idag en väldigt stor del av mitt liv och jag tänker på den varje dag. I form av kost och träning. Det har räddat mitt liv både bokstavligt och bildligt. Idag har jag min sjukdom under väldigt bra kontroll och lever hur normalt som helst. Allt detta i två enkla ord: Bra hälsa.

Användning av hemsidan

Vi vill erbjuda korrekt information och kommer publicera egenskrivna artiklar då vi erhåller stor kunskap om ämnet, men kommer även ta hjälp från skribenter som har expertis inom andra områden. Vi kommer även länka vår läsare till webb-butiker som vi tror på och står bakom.